Design for Kystutvikling

Kystutviklingssenteret, SVU og AHO utvikler sammen et prosjekt som har som formål å både være case for Master-kurset ‘Strategisk design for samfunnet’ (som omhandler design og samfunnsutvikling) og være forprosjekt for utvikling av videre samarbeid og forskning knyttet til Kystutviklingngssenteret.

Siden oktober 2023 har designstudenter og forskere fra Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo (AHO), sammen med Sør-Varanger Utvikling og Kystutviklingssenteret, utforsket hvordan design og digitale tjenester kan bidra til bærekraftig samfunnsutvikling langs kysten i nord.

Deres løsninger ble presentert frem for det lokalet næringslivet i Kirkenes mot slutten av 2023. Sør Varanger utvikling jobber nå videreutvikling av prosjektene. En fullstendig rapport kan leses her. (link kommer snart)

Skroll til toppen