Workation Kirkenes, sommer 2024

Kirkenes Workation
Jobb + ferie = once in a lifetime sommer

I Kirkenes går ikke solen ned om sommeren, det betyr flere timer til å utnytte hele døgnet. Kirkenes workation er en pakke til studenter som får sommerjobb gjennom vårt opplegg. Det gir en unik kombinasjon av spennende jobb, mulighet til å oppleve den spesielle arktiske naturen under midtnattsola, kulturtilbud i en totalpakke med reisestipen, gratis overnatting og organiserte sosiale- og fritidstilbud.

Workation-pakken består av:

  • Spennende jobber med konkurransedyktige betingelser
  • Reisestipend til Kirkenes på 1500 NOK
  • Gratis bolig i perioden
  • Tilgang til leiebil i perioden
  • Aktivitetsplan med sponset aktiviteter i uka som fjellturer, fisking, middager, paintball, badstue og andre sosiale arrangement.
  • Kultur-tilbud og diverse turer på sjø, fjell og vidde på eget intiativ
  • Omfattende sosialt opplegg sammen andre unge

Bli en del av workation kirkenes ved å søke:

I denne runden har du muligheten til å søke på to bedrifter Sundquist og Finnmarkssykehuset. Du kan lese litt om bedriften under, så trykke på «søk her» knappen og følg instruksene for å komme deg i gang med søknadsprossessen.

Sunquist har en åpen søknad som inviterer søkere fra forskjellige bakgrunner. Finnmarksykehuset har mange forskjellige stillinger som du kan søke på.

Vi gjør oppmerksom at selv om fristene på nettsiden kan variere. Fristen for å være med på denne Workation Kirkenes pakken er 1 mars.

For spørsmål angående søknader eller Workation Kirkenes ber vi deg henvende deg til sergey@svu.as


Sundquist

Sundquist er en etablert bygg- og anleggsentreprenør med dyp røtter i Nord-Norge, med hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger, og en historie som strekker seg tilbake til 1935. Deres arbeid spenner over en rekke områder, inkludert kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, boligfeltutbygging, og industrielt grunnarbeid, samt fjellsprengning, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser. De understreker en grunnholdning av «Anleggsarbeid med omtanke», og deres visjon er å være ledende i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet. I tillegg tilbyr de åpne søknader for motiverte enkeltpersoner som deler deres verdier, samt lærlingeplasser innen flere fagområder, med en sterk historie innen lærlingeopplæring og anerkjennelse for deres suksesser innenfor dette feltet.

Finnmarkssykehuset

Er du en helsefagarbeider, sykepleierstudent eller medisinstudent som drømmer om et spennende eventyr i Finnmark denne sommeren? Da ønsker vi deg velkommen til å søke hos oss! Vår avdeling tilbyr ikke bare en fantastisk arbeidsplass, men også en unik mulighet til å kombinere jobben med en aktiv fritid. Tenk deg å oppleve midnattssolen, de fortryllende fargene i naturen, og de utrolige friluftsmulighetene som dette området har å by på! I tillegg har Kirkenes sykehus behov for ferievikarer – er du utdannet helsefagarbeider, sykepleier, radiograf, fastlege eller helsesekretær? Da kan du ikke bare få en meningsfull sommerjobb, men også muligheten til å utforske naturen og oppleve fantastiske naturopplevelser mens du jobber.

Skroll til toppen